Sommarmeny
Verandamat igår, och förmodligen även ikväll.
Potatissallad:
-Färskpotatis
-Olivolja
-Rödlök
-Sockerärtor
-Örtsalt
-Basilika
Kött:
Fläskkarré (det absolut bästa köttet att grilla....har fanimej testat allt, som bonus är det också billigt och ganska smalt!)
Marinera med "Liquid Smoke", mkt Hickory-känsla ska det vara. Annars är patentmarineringen bara olivolja och soya...funkar också fint.
Dryck:
Rosé
Valfri lightbärs (Spendrups Bright, Pripps Pure, eller Bud/Michelob) klockrena!
Potatissallad:
-Färskpotatis
-Olivolja
-Rödlök
-Sockerärtor
-Örtsalt
-Basilika
Kött:
Fläskkarré (det absolut bästa köttet att grilla....har fanimej testat allt, som bonus är det också billigt och ganska smalt!)
Marinera med "Liquid Smoke", mkt Hickory-känsla ska det vara. Annars är patentmarineringen bara olivolja och soya...funkar också fint.
Dryck:
Rosé
Valfri lightbärs (Spendrups Bright, Pripps Pure, eller Bud/Michelob) klockrena!
0 Comments:
Skicka en kommentar
<< Home